Vår berättelse 

DAHLAK BAR & RESTAURANG 

DAHLAK BAR & RESTAURANG

Köksmästare Sahle samt våran personal önskar er varmt välkomna. till Dahlak BAR och restaurang!

Här hittar ni ett kök som erbjuder det bästa från Östra Afrikas, Eritrea samt Etiopien! Finna minnesvärda matupplevelser i ett varmt restaurangmiljö med tegelväggar och Öst Afrikas konst! Atmosfären är av spännande, inbjudande, värme samt leende på läpparna från våra fina personal.

Hit kommer du med vänner över en middag eller med Farmor tillsammans med Mormor för en mysig och spännande mat upplevelse från ett annat fantastiska kultur! Och när ni är väl på gång, glöm inte tar med Farfar med barnbarn. HÄR älskar vi barn! Romantiska middagar tillhör våra favorit upplevelser! Födelsedagar, Dop samt giftermål tillhör våra specielité. Man är alltid välkommen med all frågor angående abonnera av lokalen för privata festliga nätter.

Menyn är av exotiskt mat kultur. Det erbjuds goda aperitif till små rättar, huvudrätter samt smarriga desserter. maten serveras med kärlek från kunniga personal. Personal tipsar gärna dom olika mat/dryck kombinationer som skapar det lilla extra smak upplevelser! (Vid privata evenemang är restaurang anpassad efter kundens maträtts efterfrågan.)

På somrarna är våra uteplats ganska eftertraktad...En god tropiskt drink är inget fel på. Går hand i hand med värmen och ett gott leende på läpparna. Med tankarna i "DAHLAK"! Dahlak.., som betyder ÖN! Ön som befinner sig vid Röda havet i det Urgamla landet Eritrea!

Här...i den här ön, "Dahlak", eftersträvar vi att hittar den exotiska känslan, av hav, stranden och den röda berömda ön! Var med oss i den resan... och du lär hittar oss på TRÄDSKOLEVÄGEN 5 samt ENSKEDEVÄGEN (50m väst om OKQ8) eller via en promenad, cykel, eller åka bil. 10 minuters promenad från GLOBEN, BLÅSUT, SANDSBORG samt SOCKENPLANS Tunnelbanas Gröna Linjen!

Här hittar du bilder och du kan följa våran öppet tider samt även hittar du information, om meny, adress och all annat som vi kan står till tjänst med!

Enquae bdehan metsaekum. Enquan beselam metachu. Eller så man säger i Sverige... vi ses på Ön Dahlak

Varmt välkomna!